Bil.  Foto Nama Jawatan Kelulusan Akademik/Ikhtisas Bidang Kepakaran

Idham Khalil bin Shuib

Ketua Unit  Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Islam  Pengurusan Pusat Sumber Sekolah Grafik

Roslan bin Ismail

Pustakawan (Penolong Ketua Unit)  Ijazah Sarjana Muda Pengajian Maklumat (Pengurusan Perpustakaan dan Maklumat)  Pengurusan Perpustakaan dan Maklumat

Roslan bin Ibrahim

Jurufoto  Sijil Pelajaran Malaysia  Fotografi / Videografi

Haniza bt Hamzah

Pembantu Pustakawan  Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia  Perpustakaan dan Maklumat

Sharini bt Baharom

Pembantu Pustakawan Diploma Perakaunan   Perpustakaan dan Maklumat